Salon Masaj Sibiu

Masaj Sibiu

tarife reflexovital
sus oxigen hiperbaric 12

Masaj Relaxare

sus oxigen hiperbaric 13

Masaj Terapeutic & Gimnastică Recuperare

sus oxigen hiperbaric 14

reflexoterapie

sus anticel

Masaj Anticelulitic

sus drenaj

Drenaj Limfatic

sus deep 2

Deep Tissue

sus masaj prenatal

Masaj Prenatal

sus masaj prenatal 2

Osteopatie Chiropractică

sus masaj abdominal

Masaj Abdominal

sus Candle Massage​

Candle Massage

sus Lomi Lomi​

Masaj Lomi-Lomi

sus pietre calde

Masaj Pietre Calde

sus bete bambus

Masaj Bete Bambus

sus Cupping Massage

Cupping Massage

La ReflexoVital Salon, credem cu tărie în puterea vindecătoare a masajului și în beneficiile sale extinse asupra stării tale de bine. Descoperă o gamă variată de servicii de masaj, concepute pentru a îți oferi o experiență de relaxare și vindecare profundă.

Masaj de Relaxare

Adu echilibrul și relaxarea în viața ta cu serviciul nostru de masaj de relaxare, creat pentru a te elibera de stresul zilnic și a îți restabili armonia interioară.

Masaj Terapeutic

Experimentează beneficiile masajului terapeutic, care vizează punctele de tensiune și ajută la ameliorarea disconfortului muscular și a durerilor.

Candle Massage

Intră într-o atmosferă relaxantă cu masajul nostru Candle, o experiență senzorială unică, în care lumina caldă și aromele îți vor îmbrățișa simțurile.

Lomi-Lomi Massage

Descoperă armonia tradiționalului masaj hawaian Lomi-Lomi, o tehnică de masaj fluidă, menită să îți ofere o călătorie a spiritului și a trupului.

Masaj cu Pietre Calde

Relaxează-ți mușchii și îmbunătățește circulația cu masajul cu pietre calde, o experiență terapeutică care aduce căldură și echilibru.

Masaj cu Bețe de Bambus

Simte beneficiile masajului cu bețe de bambus, care oferă o presiune uniformă și relaxare profundă pentru o experiență deosebită.

Masaj cu Miere

Înnoiește-ți pielea și îmbunătățește circulația cu masajul cu miere, care combină dulceața mierii cu tehnicile de masaj terapeutic.

Reflexoterapie

Stimulează punctele reflexe ale corpului tău pentru a restabili echilibrul și a îmbunătăți funcțiile organismului.

Drenaj Limfatic

Îmbunătățește circulația limfatică și elimină toxinele cu serviciul nostru de drenaj limfatic, pentru un organism curat și energizat.

Deeptissue

Abordează straturile profunde ale țesuturilor musculare cu masajul Deeptissue, conceput pentru a elibera tensiunea și a îmbunătăți flexibilitatea.

Masaj Sportiv

Optează pentru masajul sportiv pentru a îmbunătăți performanța musculară, flexibilitatea și pentru a preveni leziunile sportive.

Osteopatie / Chiropractică

Descoperă beneficiile terapiei osteopatice și chiropractice pentru a restabili alinierea corectă a corpului și a îmbunătăți mobilitatea.

Masaj Prenatal

Bucură-te de o experiență relaxantă și sigură cu masajul prenatal, creat pentru a aduce alinare și confort viitoarelor mămici.

Masaj Anticelulitic

Targetează zonele afectate de celulită cu serviciul nostru de masaj anticelulitic, pentru a îmbunătăți tonusul pielii și a contura silueta.

La ReflexoVital, fiecare masaj este o călătorie personalizată către starea de bine. Alege serviciul care resonă cu nevoile tale și lasă-ne să te ghidăm în călătoria ta către relaxare și revitalizare.

"Stiai că 60 de minute de masaj sunt aproape la fel ca 8 ore de somn pentru corpul tău?

Cauți un cadou folositor?

Voucher Cadou

Oferă celor dragi libertatea de a alege  propriul cadou cu Voucherul cadou Reflexovital Salon! Se vor bucura de o sesiune de răsfăț, alegându-și exact tratamentul potrivit. În plus, tu economisești  timp și energie

Untitled design 24
v 502 × 664