+ 4 0726 195 222 contact@reflexovitalsalon.ro
Servii Relaxare

 

Candle massage

Candle massage

Este fara indoiala un masaj de neuitat in timpul caruia clientul va simti un confort extrem, un rasfat unic pentru trup si suflet. Uleiurile calde 100% naturale si aromoterapia relaxanta va va starni simturile si va va face sa uitati stresul cotidian.

Spre deosebire de alte lumanari traditionale acestea nu contin deloc parafina. In schimb, contin ulei de soia si de cacao care se topesc la o temperatura mult mai mica decat lumanarile decorative. Cand aceasta ajunge la temperatura optima, ceara se transforma intr-un ulei fin, care nefiind prea incins, este perfect pentru realizarea unui masaj.

Masajul se executa prin aplicarea unor manevre usoare, lente cu palma si antebratul favorizand patrunderea produsului in tesut cu scopul de a elimina tensiunile si de a stimula circulatia sanguina si de relaxare a sistemului nervos periferic. Meloterapia, aromoterapia si cadrul ambiental constitue premiza unui moment unic de relaxare totala in compania unui specialist in arta masajului. Dupa masaj pielea ramane fina, hidratata si usor parfumata.

Indicatii: persoanelor care lucreaza in domenii cu maxima raspundere, care obosesc repede.

Contraindicatii: Persoanele cu probleme cardiovasculare, dermatologice, varice pronuntate pe picioare.

Durata sedinta: 50 min

te asteptam

Meritati sa fiti rasfatati