sus starvac

Starvac

Remodelare Sibiu

1 1
2 1
Stretching Celular

STARVAC DXsmart

STARVAC DXsmart este un aparat care utilizează metoda Stretching-ului Celular®. Este un tratament activ, destinat pentru ameliorarea durerilor musculare, a spasmelor și relaxarea mușchilor;  reducerea aspectului celulitei; și reducerea circumferințelor coapsei; îmbunătățirea circulației sangvine locale.

Beneficii:

Funcțiile precum: circulația sangvină și limfatică, producerea de colagen, eliminarea deșeurilor metabolice, nutriția celulară revin la nivelul optim de funcționare.

Efectele se resimt foarte repede asupra calității pielii – o siluetă armonioasă fără vergeturi și fără celulită.

Diminuarea aspectului de coajă de portocală: ameliorarea aspectului cutanat până la 100% s-a observat la subiecții tratați cu Streching-ul celular, dar și reducerea masei de grăsime corporală cu pâna la -19%

Îmbunătățirea elasticității celulare: Îmbunătațirea calității pielii la 100% dintre subiecții care au încercat Stretching-ul Celular (+ 49% elasticitate la nivelul țesuturilor).

Contraindicații: Probleme circulatorii grave; Dermatoză (piele cu iritații, alergii la piele, neurodermita, eczeme, psoriasis etc.); Bolile cardiace severe care nu sunt tratate; Inflamație (locală și generală); Sarcină; Bolile evolutive (cancer, tumori, melanom …); Rănile deschise neprotejate.

dreapta

"Devii ceea ce gândeşti! Ce simţi atragi! Ce îţi imaginezi creezi!"

– Buddha