Peeling Profesional

Cosmetică Sibiu

Tratament Cosmetic

Peeling Profesional

Tratament inspirat din tehnicile medicale și din expertiza esteticienilor pentru reînnoirea pielii.
Avantajul acestui tratament este acela că restabilește și stimulează pielea pentru a evita pierderea de apă, menținând un nivel optim hidric, echilibrând relieful micro-cutanat al pielii, netezind ridurile adânci și eliminându-le pe cele superficiale.

Beneficii:

Peeling profesional este alcătuit din următoarele produse:

Glyco Liquid Peeling- Liquid phase + Powder phase Protective Cream SPF 25

Este un peeling foarte complet și eficient, cu concentrații ridicate de AHA si BHA, astfel încât este esențial ca acesta să fie administrat de către un profesionist.

Partea lichida conține:

Acid glicolic: elimină legaturile care se alătură corneocitelor de pe straturile externe ale pielii, îndepărtând resturile de celule moarte. Omogenizează epiderma și uniformizează tonusul pielii, reducând orice fel de imperfectiune și diminuează ridurile de expresie.

Acid salicilic: aparține grupului BHA care îndepărtează orice urmă de grăsime de pe suprafața pielii și elimină orice imperfecțiune.

Combinarea celor doi acizi asigură ca acțiunea peelingului să fie chiar și mai eficientă deoarece s-a demonstrat că o astfel de combinație (AHAs + BHAs) cauzează o sinergie în rezultatele obținute și pH-ul acidifică mai mult decât dacă am fi folosit acizii separat.

Partea pulbere:

În partea pulbere trebuie să fie adăugata o concentrație alcătuită din doi agenți activi: glucozid ascorbil și manitol. Manitolul este un polimer care este folosit de câțiva ani în medicină și cosmetică pentru a strânge apa.

"Devii ceea ce gândeşti! Ce simţi atragi! Ce îţi imaginezi creezi!"

– Buddha