sus electro

Electrostimulare

Remodelare Sibiu

1 4
2 4
Creeaza fermitate și tonus

Electrostimulare

Electrostimularea este un tratament eficient, simplu și sigur, prin care micro-curenții acționează asupra fibrelor musculare, stimulându-le prin contractări alternate cu mici pauze. Astfel, acești micro-curenți generează o cerere foarte mare de energie în mușchi, iar pentru a face față acestei cerințe, mușchii utilizează grăsimile din zonă ca pe o sursă de energie. Cu timpul, grăsimea din zona respectivă dispare, ca și cum persoana ar face exerciții fizice.

Beneficii:

Tratamentul este benefic atât pentru femei, cât și pentru bărbați, iar o ședință de electrostimulare echivalează cu două ore de sport. În general, se recomandă ca fiecare ședință de electrostimulare să fie completată de un masaj cu cremă anticelulitic. Totodată, în perioada tratamentului, se recomandă un consum de 2 litri de lichide zilnic, ajutând la eliminarea toxinelor.
De asemenea, trebuie să știți că slăbirea prin electrostimulare (greutatea corporală) nu este spectaculoasă, ci ajută mai mult la creșterea fermității și tonusului și la redimensionarea corpului.

Rezultate:
- dispariția țesuturilor adipoase în exces din anumite zone ale corpului
- fermitatea, definirea sau mărirea masei musculare, eliminarea stresului cotidian îmbunătățirea metabolismului și a circulației sanguine
- creșterea gradului de oxigenare a zonei de tratare, ceea ce, în timp, duce la dispariția celulitei
- lifting
- atenuarea sau chiar eliminarea durerii din diferite zone ale corpului
- eliminarea toxinelor și a retenției de apă.

electrostimulare sibiu

Frumuseţea începe atunci când decizi să fii tu însăţi

– Coco Chanel