sus dermo

Dermomed

Remodelare Sibiu

2 3
1 3
Slăbire localizată eficientă

Dermomed

Dermomed este o procedură care combină mai multe tehnologii pentru rezultate optime în slăbire și remodelare corporală. Prin utilizarea vacuumului cu role mecanice se va realiza un masaj în straturile profunde ale pielii care va accelera metabolismul țesuturilor și care va activa sistemul limfatic. Aceasta tehnologie ajută la slăbirea localizată și eliminarea celulitei, redând pielii elasticitatea și aspectul uniform. 

Beneficii:

Rolele – Mânerul mare are 2 role care oferă un rezultat vizibil, imediat, datorat efectului mecanic de vacumare, în special rolele XF-I, care au o structură spiralată, pentru un masaj mai profund și mai rapid al țesutului.

Vacuum – Aparatul dispune de 2 manipuli de vacuum, unul mare si unul mic. Ele realizează un masaj superficial dar și profund al țesutului, având doua mari beneficii asupra organismului: activarea circulației sanguine și limfatice și detoxifierea.

Ultrasunete Focusate de Intensitate Mare – Ultrasunetele focusate cu intensitate de 40KHz produc puternice unde sonore ce lovesc cu mare viteză celulele de grăsime. În urma acestui proces, trigliceridele se vor transforma în gliceride și acid alifatic.

Radiofrecvența – Radiofrecvența produce contracția fibrelor de colagen și stimulează producerea de fibre noi și elastice. Undele de radiofrecvență au efect de încălzire a stratului dermic pana la 45-65 de grade Celsius.

anticel dreapta 2

Frumuseţea începe atunci când decizi să fii tu însăţi

– Coco Chanel