+ 4 0726 195 222 contact@reflexovitalsalon.ro
Servicii remodelare corporala

 

Dermomed

Dermomed

Dermomed este o procedură care combină mai multe tehnologii pentru rezultate optime în slăbire și remodelare corporală. Prin utilizarea vacuumului cu role mecanice se va realiza un masaj în straturile profunde ale pielii care va accelera metabolismul țesuturilor și care va activa sistemul limfatic. Aceasta tehnologie ajută la slăbirea localizată și eliminarea celulitei, redând pielii elasticitatea și aspectul uniform. 

Rolele – Manerul mare are 2 role care oferă un rezultat vizibil, imediat, datorat efectului mecanic de vacumare, în special rolele XF-I, care au o structură spiralată, pentru un masaj mai profund și mai rapid al țesutului.

Vacuum – Aparatul dispune de 2 manipuli de vacuum, unul mare si unul mic. Ele realizeaza un masaj superficial dar și profund al țesutului, având doua mari beneficii asupra organismului: activarea circulației sanguine și limfatice și detoxifierea.
Ultrasunete Focusate de Intensitate Mare – Ultrasunetele focusate cu intensitate de 40KHz produc puternice unde sonore ce lovesc cu mare viteză celulele de grăsime. În urma acestui proces, trigliceridele se vor transforma în gliceride și acid alifatic.

Radiofrecvența – Radiofrecvența produce contractia fibrelor de colagen și stimulează producerea de fibre noi și elastice. Undele de radiofrecvență au efect de încălzire a stratului dermic pana la 45-65 de grade Celsius.

   .

    Pachete & Preturi

    Abonament 10 sedinte

    10 ședințe – 1200 lei

     

     

     

    Pret sedinta unică   –

    1 ședină – 250 lei – 50 min

     

    te asteptam

    Meritati sa fiti rasfatati